Visdārgākais seriāls Krievijas televīzijas vēsturē

krievijas seriāls virtuve

Kas var būt jautrāks par pavārmākslu? – tāds jautājums neviļus nāk prātā, vērojot jauno Krievijas komēdijseriālu “Virtuve” (Kухня), kam ir uzņemtas jau četras sezonas. Izklaidējošs, asprātīgs, baudāms un viegli skatāms, jo viena sērija ilgst  25 minūtes, tādējādi, aizrautīgi skatoties, pavisam nemanot pienāk kārtējās sezonas pēdējā sērija. Un jā – „Virtuve” ir visdārgākais seriāls Krievijas televīzijas vēsturē. Pirmajā sezonā vienas sērijas veidošana izmaksāja 150 tūkstošus eiro. 20 tūkstošu eiro bija jāmaksā tikai par ievadsērijā atskaņotās Bejonsē dziesmas „If I Were A Boy”  izmantošanas tiesībām.  Jau pirmajā demonstrēšanas sezonā „Virtuve” kļuva par vispopulārāko komēdijseriālu  Krievijā.

Seriāla darbība notiek vienā no elegantākajiem un dārgākajiem Maskavas restorāniem “Claude Monet”, kur saimnieko izcilais šefpavārs, kulinārijas pasaules virtuozs Viktors Barinovs un viņa pavāru komanda.  Barinovs ir virtuves ģēnijs, viens no labākajiem sava aroda pratējiem, taču, kā zināms, dižiem ģēnijiem nav svešas vājības, Barinovam  tās ir derības un alkohols. Savus palīgus viņš uzskata par nelabojamiem sliņķiem un invalīdiem un allaž neaizmirst norādīt, kurš virtuvē ir īstais saimnieks. Divdesmitgadīgais Maksims jau kopš bērnības sapņojis kļūt par pavāru. Viņš ierodas Maskavā ar ambiciozu sapni iekārtoties darbā restorānā “Claude Monet”, tikai ar viltību un neatlaidību viņam tas izdodas, taču tas nebūt nenozīmē, ka visas grūtības ir aiz muguras un turpmākais ceļš būs rozēm kaisīts. Ir jāmācās sadzīvot ar neganto šefpavāru un kolēģiem, kam tā patīk dzīt jokus ar jauniņo restorāna darbinieku. Viens no galvenajiem seriāla personāžiem ir restorāna  īpašnieks Dmitrijs Vladimirovičs, kuru  atveido populārais aktieris un dažādu raidījumu vadītājs Dmitrijs Nagijevs (ja kāds atceras, viņš vadīja tenku raidījumu “Окна”). Dmitrijs nav sajūsmināts par sava restorāna šefpavāra izgājieniem, tomēr pat neapsver viņu atlaist, ņemot vērā Barinova izcilās kulinārijas un virtuves vadīšanas prasmes. Seriālam ir sava mājaslapa, kurā iespējams noskatīties visas līdz šim uzņemtās sērijas: spied šeit

Seriāla sērijas pieejamas arī Youtubešeit

Šogad ir iznākusi filma “Virtuve Parīzē” (Кухня в Париже), kurā darbojas tie paši personāži, kas seriālā. Filmas darbība iesākas Maskavā, jau pieminētajā restorānā, kurā tiek rīkota Krievijas un Francijas prezidentu tikšanās. Gatavošanās pasākumam  ir pamatīga, taču komanda cieš sakāvi un restorāns ir jāslēdz. Tomēr Dmitrijs negrib padoties un visa “Claude Monet’ komanda dodas uz mīlas un gardēžu pilsētu Parīzi, lai atvērtu jaunu restorānu, glābtu savu reputāciju un mestos iekšā kulinārijas piedzīvojumos.

krievijas seriāls virtuve
kinopoisk.ru

6 Comments

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *